Ging je vroeger op reis met slechts een adapter voor je scheerapparaat of föhn, vandaag zit er in elke koffer een scala aan opladers voor allerlei apparaten die je gebruikt tijdens je vakantie.  Andere zaken als wegenkaarten, reisgidsen kun je tegenwoordig gewoon lekker thuis laten, dus dat scheelt weer bagageruimte.

Google Maps gebruiken op je smartphone tijdens je vakantie, kan een lelijke kater opleveren als de rekening van je provider op de deurmat valt. Vooral in Zuid-Afrika zijn de roaming kosten exorbitant hoog. Ook is het niet handig (en gevaarlijk) om tijdens het autorijden op het scherm van je smartphone te moeten kijken. Er zijn 2 oplossingen voor dit probleem, het mooie is dat het niet of nauwelijks ten kosten zal gaan van jouw vakantiebudget.

1. huur het Great Guide Systeem

2. download de Sygic App en koop een kaart voor Zuid-Afrika

Hoe werkt het?
1. Het Great Guide systeem ziet eruit als een Tom Tom die je op je raam plakt. Naast de mogelijkheid om de coördinaten van je reisbestemming in te voeren, is er een automatisch gidssysteem dat gekoppeld is aan jouw locatie op dat moment en je alles over de omgeving, attracties, musea en restaurants vertelt. Dit systeem is te huur op alle grote luchthavens in Zuid-Afrika. Heb je jouw rondreis bij GoSouthAfrica.nl geboekt, dan zit het hele pakket standaard bij de reis inbegrepen. En…………. zijn alle slaapplekken al van te voren door het reisbureau ingevoerd.

2. Heb jij jouw reis zelf samengesteld, dan zou je de App van Sygic.com kunnen downloaden op je iPad of smartphone en een kaart van Zuid-Afrika hierop kunnen installeren. Het werkt rechtstreeks via de satelliet, dus hebt niets te maken met roaming kosten.

Maar er is meer……… Zo maakt GoSouthAfrica.nl van elke rondreis, 90 % van de rondreizen zijn maatwerk, een uniek virtueel reisschema dat je op je PC of laptop kunt bekijken. Je kunt bestemmingsfoto’s,- en video’s bekijken, e-brochures van hotels bekijken, op icoontjes klikken voor de reistijd en zo’n 20 MB aan PDF brochures inzien die als documenten zijn geüpload in het systeem. Zo weet je zeker dat je niets zult missen tijdens je reis, de reisagent heeft voor jou al alle hoogtepunten langs de route meegenomen in het virtuele reisschema. Het programma werkt in Flash, maar er is een handig reisApp die elke klant krijgt voor smartphone of iPad zodat je jouw dag-tot-dag-programma overal en altijd op zak hebt. En de thuisblijvers? Die kunnen ook meegenieten want de App is door iedereen gratis te downloaden.

Meer weten? GoSouthAfrica.nl